Despre noi

sau cine suntem

Nu doar o simplă agenție de publicitate din Transilvania.

 • VHO Grup este o societate cu capital integral privat, înființată în 2003 cu scopul de a acoperi deficitul de

  seriozitate, calitate și punctualitate

  existent pe o piață tot mai exigentă.

  Agenția noastră este una de tip full-service, fiind capabilă să satisfacă orice tip de nevoi publicitare, clientul având atât garanția unor servicii de cea mai buna calitate cât și a unui parteneriat profesional.

  Drept urmare, portofoliu agenției s-a completat treptat cu nume de rezonanță pe plan local și național, lucru care ne dă încredere deplină în calitatea serviciilor oferite.

  În viitor ne propunem să ne consolidăm portofoliul de clienți și cu alte nume, pentru că reușita noastră este în primul rând progresul dumneavoastră.

 • Peste 10 ani de experiență

  Am învățat ce inseamna presiunea, termenele-limita, micile detalii si elementul-surpriza. Pe de alta parte, cunoastem ambitia si cat de mult conteaza momentul potrivit. Stim ca atunci cand lucrezi cu oamenii trebuie sa iti doresti sa ajungi sa le cunosti preferintele si sa fii intotdeauna cu un pas inainte in ceea ce priveste surprinderea lor. Stim ca este usor ca colaborezi cu cineva care isi doreste acelasi rezultat ca tine, care face totul sa para realizabil fara eforturi prea mari. Si mai stim ca atunci cand faci ceea ce iti place la fel de mult ca noua, este aproape imposibil sa nu iasa de fiecare data ceva de calitate.
 • Trăim

  cu mare intensitate


  fiecare proiect pentru ca ne ajuta tineretea si entuziasmul. Asa ca avem de unde sa lasam cate o parte din noi fiecaruia dintre cei cu care colaboram si ne permitem sa ne implicam cat mai mult in sustinerea activitatii acestora.

 • Prețuim

  valoarea timpului


  si nu ne place sa il vedem irosit. De aceea, fiecare clipa se transforma intr-o oportunitate si fiecare oportunitate trebuie sa devina o noua realizare.

 • Cunoaștem

  importanta contactului


  direct și ne place sa interactionam cu oamenii, sa ii observam, sa ii formam. Discutam, ne spunem parerea, castigam increderea.

 • Învățăm

  zi de zi


  de la colaboratorii nostri, din interactiunile in echipa, din greseli, din rezultate bune, din actiunile celorlalti si ale noastre.

Valorile în care credem

  • Respectul faţă de angajaţi

   Credem cu tărie că cea mai valoroasă resursă pe care o deţinem sunt angajaţii noştri – lor datorându-le tot meritul pentru rezultatele obţinute. Nu suntem doar un grup de persoane cu experiență în domeniu ci, înainte de toate, suntem o echipă. Dezvoltarea firmei se bazează pe colaborarea între colegi şi munca de echipă.

  • Calitate

   Acordăm o atenţie sporită asigurării calităţii produselor şi serviciilor pe care le oferim. Credem că aceasta este modalitatea de a face ca soluţiile noastre să funcţioneze cât se poate de eficient pentru clienţii noştri. Astfel, aceştia se pot baza pe ceea ce noi livrăm. Investind în calitate, investim în stabilitatea afacerilor clienţilor noştri.

  • Integritate

   Ne ţinem întotdeauna de cuvânt. Angajamentul nostru pentru integritate este acela că suntem mereu aproape de clienţi pentru a-i susţine în activitatea lor, chiar şi atunci când circumstanţele se schimbă.

  • Onestitate

   Suntem sinceri şi deschişi în toate interacţiunile noastre cu clienţii şi suntem gata de a ne recunoaşte greşelile, învăţând din ele. Căutăm să obţinem şi să valorificăm feedback-ul primit de la aceştia şi în schimb să le oferim acelaşi lucru.

  • Satisfacția clienților

   Un factor deosebit de important al succesului nostru este satisfacţia clienţilor noştri. Ne asumăm responsabilitatea de a avea clienţi satisfăcuţi 100% în cadrul fiecărui proiect, fără să ne compromitem standardele de etică. Este misiunea noastră să ne sprijinim clienţii în drumul lor către succes. Doar în acest fel ne putem atinge potenţialul maxim de creştere şi dezvoltare, ca şi companie. Ne concentrăm în permanenţă eforturile pentru satisfacerea tuturor nevoilor lor şi pentru menţinerea unor relaţii de lungă durată.

  • Inovație

   Facem tot ceea ce este necesar pentru a fi eficienţi şi căutăm metode noi să îmbunătăţim serviciile şi soluţiile livrate clienţilor. Utilizăm tehnici şi tehnologii inovative, de ultimă generaţie, pentru a respecta termenele limită ale proiectelor – mai ales cele cu timp şi resurse limitate. Ne îmbunătăţim mereu cunoştinţele, împărtăşim idei, teorii, expertize.

Ce altceva putem face să te convingem ?

Vezi echipa Contactați-ne