Casete luminoase

ieși în evidență și noaptea

Solutia excelenta de publicitate atat pentru interior cat si la exterior

Din punct de vedere financiar casete luminoase sunt mult mai accesibile fata de alte produse din aceeasi gama. Montajul casetelor luminoase se face de echipa specializata. La inaltimi mici montajul casetelor luminoase poate fi facut din scara, la inaltimi medii cu schela iar la mari inaltimi cu nacela sau alpinisti.

Casetele luminoase pot fi clasificate în funcție de:

 • Materiale folosite

  din ce este confecționată

  Casete luminoase cu fața din poliplan

  Fața din poliplan tensionat se recomanda la dimensiuni mari ale reclamelor. Daca la plexiglas pot aparea ondulari in cazul diferentelor de temperatura, la poliplan este exclus. Alt avantaj este schimbarea usoara a fetei reclamei sau a consumabilelor electronice.

  Casete luminoase cu fața din plexiglass

  Spre deosebire de poliplan, plexiglass-ul este un material regid si este recomandat la dimeniuni mici ale reclamelor luminoase. Materialele folosite de noi ofera o difuzie uniforma a luminii.
  Aceste casete au nevoie de o structura metalica mult mai complexa deoarece greutatea fata de cele cu poliplan este mai mare.

  Casete luminoase cu fața din alocobond

  Alucobondul este o combinatie intre aluminiu si pvc, usor de taiat si prelucrat. In combinatie cu plexiglass-ul se pot obtine casete cu o volumetrie a literelor sau siglei. Daca prin poliplan si plexiglas lumina trece, prin alucobond nu trece. Pentru confectionarea unei casete luminoase din acest material, coala de alucobond trebuie rutată si decupată

  Casete cu litere volumetrice aplicate

  Acest tip de casete au aplicate peste fata litere luminoase din PVC, plexiglas sau chiar metale. Dupa confectionarea unei casete standard, se pot aplica pe fete litere volumetrice din diferite materiale.

 • Vizibilitate

  dintr-o parte sau mai multe

  Casete luminoase simplă față

  Sunt cel mai des intalnite in semnalistica de exterior, dar sunt folosite cu succes si la interior. Ofera un impact vizual puternic atat in timpul zilei cat si pe timp de noapte.

  Casete luminoase dublă față

  Cu doua sau chiar mai multe fete de afisare, sunt solutia ideala pentru atingerea vizibilitatii din mai multe sensuri.

  Sursa de lumină

  modul de iluminare

  Casete luminoase cu LED-uri

  Acestea sunt cu pana la 70 % mai economice fata de cele cu neon. Acesta este și motivul pentru care recomandam utilizarea iluminarii cu LED-uri deoarece costurile productiei sunt amortizate in mai putin de un an din facturile la energia electrica.

  Casete luminoase cu neoane

  Au un pret mai scazut la productie, dar consumul este mai mare.

Portofoliu de casete luminoase